16 maig 2022

Victòries del femení, cadet, aleví i minibenjamí

El femení, el cadet i l’aleví han sumat els tres punts a la Lliga i el minibenjamí ha aconseguit la victòria als vuitens de la Copa Catalunya. El juvenil i l’infantil no han pogut sumar.

El femení ha sumat els tres punts davant el Futsal Mataró (3-10) gràcies als gols de Paula (x2), Claudia (x3), Bea (x2), Sandra, Julia i Marta. El partit ha començat amb molt bona dinàmica per part de les visitants, que han aconseguit avançar-se en el marcador en els primers minuts de joc. No obstant això, en uns minuts de relaxació, el Mataró ha aprofitat per marcar el gol de l’empat. Les de Jordi Segura no han abaixat els braços i pocs minuts després han ampliat la distància fins l’1-3. A partir d’aquest moment, Industrias ha tornat a recuperar el ritme dels primers minuts de joc i gràcies a una bona pressió i joc fluid ha aconseguit marxar al descans amb un 1-6 favorable. A la segona part, les visitants s’han adaptat al ritme que ha proposat el rival i, tot i portar la iniciativa del joc, els ha costat més arribar a porteria. Tot i així, gràcies a una transició i a una bona jugada d’atac posicional, han aconseguit marcar dos gols més. A falta de gairebé nou minuts per acabar el partit, el Mataró ha optat pel joc de cinc i les colomenques han sentenciat amb dos gols més. En el darrer minut de joc, el rival ha retallat distàncies en dos errors puntuals.

El juvenil no ha pogut sumar davant el Sala 5 Martorell (5-6). Ivan Bonillo, Arnau Omella, Marcel Bravo (x2) i Akim Ràfols han estat els golejadors de l’equip. Els d’Edu Roca han començat molt bé el partit i en una bona acció de quatre han obert el marcador. A partir d’aquest moment, el partit ha entrat en fases de domini de pilota visitant, on els colomencs han creat perill en les transicions. A la segona part, Industrias ha aconseguit situar-se amb el 5-3, però errors individuals en jugades puntuals els han condemnat i han acabat encaixant el 5-6.

El cadet ha aconseguit la victòria davant el Maristes Lleida (4-1) gràcies als gols de Julen Coleto, Toni, Miquel i Adrià Ayats. Els colomencs han tingut el control de la pilota des del primer moment i han aconseguit marxar al descans amb un resultat favorable de 3-0. A la segona, tot i continuar dominant, els ha faltat profunditat i no ha estat fins el minut 31 quan han aconseguit el quart gol. Amb el joc de cinc, el rival ha  retallat distàncies en el marcador amb un primer i únic gol.

L’infantil ha caigut per la mínima davant el Vilassar (1-2). El gol de l’equip ha estat obra de Jan Guirao. En un partit molt intens, Industrias ha tingut ocasions clares per guanyar, fins i tot amb dos pals a la segona meitat. No obstant això, el rival ha estat més encertat amb les seves ocasions i s’ha endut la victòria.

L’aleví ha acabat la Lliga amb victòria: Industrias 6-1 Ripollet. Álex (x2), Teo (x2), Héctor i Iván han estat els golejadors de l’equip. En l’inici del partit el rival ha tingut més ocasions, però a mesura que han anat passant els minuts els d’Eric Sales han canviat la dinàmica. Tot i començar encaixant un gol, ràpidament han reaccionat i han fet l’empat en la jugada següent. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. La segona part ha estat totalment diferent i els nostres jugadors han estat molt superiors, guanyant el partit des de la defensa i sabent decidir bé en atac.

El minibenjamí ha guanyat en els vuitens de Copa Catalunya davant el Molins (2-5) gràcies als gols d’Asier (x3), Dídac Silva, Gerard i Fabio. Els colomencs han dominat tot el partit i han obert el marcador en la primera part. A la segona han continuat sent superiors i han trencat el partit amb un 0-5. A la segona part, el rival ha estat més encertat i ha retallat distàncies.