10 oct. 2021

Victòries del filial, cadet i aleví

El filial, el cadet i l’aleví han aconseguit els tres punts aquest cap de setmana, mentre que el juvenil ha caigut per la mínima i l’infantil no ha pogut passar de l’empat.

L’aleví suma els tres punts davant l’afició colomenca

El filial ha sumat els tres punts davant el FS Picassent (4-1) gràcies als gols d’Ale (x2), Abde i Joan Vázquez. Els colomencs van obrir el marcador i tot i que el rival va aconseguir empatar, amb el pas dels minuts van anar ampliant distàncies. Amb el 3-1 els pupils de Jorge Vargas van jugar amb més tranquil·litat i van aprofitar el joc de cinc del conjunt visitant per anotar el quart gol. El tècnic ha explicat que el rival “va plantejar un partit a mitja pista, a esperar-nos i provocar el nostre error per aprofitar-ho”. Tot i això, el filial va saber controlar els seus punts forts per endur-se una altra victòria a casa.

El juvenil ha caigut per la mínima davant el FS Ripollet (1-2). El gol colomenc l’ha signat Arnau Omella. El tècnic Edu Roca ha explicat que “vam deixar escapar els tres punts, tot i que l’actitud de l’equip va ser molt bona” ​​i ara toca “seguir treballant per sortir d’aquesta mala dinàmica i superar el bloqueig mental”. Els jugadors colomencs van encaixar un gol en els primers minuts i encara que van tenir múltiples ocasions per empatar, l’equip visitant va anotar el 0-2 a pocs minuts del final. Amb el joc de cinc dels locals van retallar distàncies amb l’1-2 a falta de dotze segons, però ja no hi va haver temps per a més.

El cadet s’ha endut la victòria davant el Sala 5 Martorell (5-0) gràcies als gols de Biel, Hèctor, Eric, Cepeda i Aleix. Els colomencs van sortir amb les idees molt clares en atac i van aconseguir fer pujar el 2-0 a el marcador en tan sols tres minuts: el primer aprofitant una acció a pilota aturada i el segon després d’una bona pressió. La intensitat dels nostres no va baixar i van marxar al descans amb 3-0. En l’inici de la segona part els locals van patir una mica més davant un rival que va créixer per moments, però tot i així van estar a l’altura a nivell defensiu. En el minut 28 i després d’una bona acció d’estratègia, Industrias va posar el 4-0. Minuts després va signar el definitiu 5-0.

Empat de l’infantil (1-1) davant el Puigcerdà amb gol de Marcos. L’equip va mostrar una bona imatge i encara que el primer gol va arribar d’un error defensiu els locals van ser capaços de aixecar-se. A partir d’aquest moment el domini va ser total, però no van tenir sort de cara a porteria i tan sols van aconseguir marcar el gol de l’empat.

L’aleví ha sumat una gran victòria per 6-1 davant el Barça amb gols d’Álex (x2), Xavi (x2), Alberto i Iván. El tècnic Eric Sales ha comentat que aquest resultat “no és casualitat. És fruit de l’esforç, el treball en els entrenaments i de tenir les coses molt clares. Els jugadors van ser els protagonistes del partit”. Encara que s’enfrontaven a un rival molt competitiu i que va plantar cara en tot moment, en el duel es va veure reflectit el treball previ. Els colomencs van obrir el marcador i van estar molt encertats en defensa a la primera meitat. A la segona van sortir amb més intensitat i es van situar fins a amb un 4-0 favorable. El rival va anotar el seu primer gol, però la resposta va ser molt ràpida i Industrias va ampliar distàncies amb dos gols més. Sales ha destacat que encara que el Barça és un rival directe i amb el mateix objectiu de guanyar la Lliga, “són només tres punts més i encara queden 24 partits de la temporada. Cal seguir treballant i no aixecar el peu de l’accelerador”.