17 oct. 2021

Victòries del filial, femení, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí

Sis dels nou equips de la base s’han endut la victòria aquest cap de setmana. El juvenil ha empatat i el cadet i el minibenjamí no han pogut sumar.

L’infantil ha sumat els tres punts

El filial ha aconseguit la victòria davant l’Hospitalet Bellsport (2-3) gràcies als gols de Marc, Novo i Abde en la visita a una pista molt complicada. Els jugadors colomencs han començat molt bé el partit, però primer un contraatac rival i seguidament una pèrdua de pilota han fet que es veiessin per sota amb un 2-0. El segon gol els ha fet mal, però Bellsport no ho ha aprofitat i quan els de Jorge Vargas han tornat a entrar al partit han aconseguit dos gols abans de la mitja part gràcies a molta feina, esforç i generar ocasions. Després d’una segona part molt tàctica i amb ocasions per a tots dos, a falta de 20 segons per al final Industrias ha anotat el 2-3 per endur-se els tres punts.

El femení ha arrencat la Lliga amb victòria i golejada davant el Cardedeu (9-2). Sandra (x3), Nair (x3), Silvia, Claudia i Paula han estat les golejadores en el debut. La primera part ha començat amb molt tempteig per part dels dos equips, amb molta possessió i ocasions per part de les locals, però Cardedeu penalitzava cada error amb contraatacs ràpids. Les jugadores colomenques han pogut obrir el marcador i marxar a la mitja part amb un 3-0 favorable. La segona meitat ha seguit el mateix ritme, però un error defensiu ha permès que el rival entrés en el partit amb el 3-1. A partir d’aquest moment les locals han seguit lluitant fins arribar a el definitiu 9-2.

El tècnic Jordi Segura ha explicat que s’enduen “bones sensacions en el debut de Lliga, que comença amb tres punts importants per afrontar i guanyar confiança de cara a la setmana que ve”.

El juvenil no ha pogut passar de l’empat davant el Natació Sabadell (3-3). Arnau Omella (x2) i Sergi Viedma han estat els golejadors. L’equip ha treballat molt bé durant tot el partit i una defensa molt intensa ha provocat que l’equip rival no es trobés còmode en cap moment. Els colomencs han aprofitat la situació per col·locar-se amb un 0-3 favorable al marcador. A pocs minuts d’acabar la primera part, el conjunt rival ha retallat distàncies amb un xut de falta directe. La segona part ha començat pràcticament igual que la primera, amb una bona pressió de l’equip visitant que dificultava l’atac rival. No obstant això, als cinc minuts, una acció aïllada ha significat el 2-3. Els colomencs han continuat dominant el partit, però el rival ha aprofitat una pèrdua en un control de pilota a la mitja pista per signar el tercer gol a falta de set minuts. A falta de dos minuts els colomencs ho han intentat amb el joc de cinc, però no ha estat suficient per endur-se la victòria.

A l’acabar el partit, el tècnic Edu Roca ha explicat que “tot i la mala dinàmica, l’equip ha treballat molt, l’actitud defensiva ha estat molt bona i hem generat moltes ocasions per intentar donar-li la volta a aquesta situació. Treballarem dur aquesta setmana per trencar la ratxa davant el Palma”.

El cadet ha perdut davant Les Corts per 3-1 en un partit molt disputat on les execucions ofensives mal decidides han acabat per penalitzar els nostres. Miquel ha estat l’autor de l’únic gol colomenc. Després d’una bona primera part, han marxat a la mitja part amb el marcador a favor amb el 0-1, però en la segona el rival li ha donat la volta amb tres gols.

L’infantil ha guanyat a Les Corts per 1-3 gràcies als gols d’Àngel, Alexis i Ivan. Els colomencs han saltat a la pista amb molta intensitat i això s’ha vist reflectit en el marcador, que assenyalava un 2-0 fins que un doble penal en contra els ha generat una mica de nerviosisme. Tot i la duresa del rival, els visitants han aconseguit fer el tercer i controlar el partit.

L’aleví també s’ha endut la victòria davant el Sant Andreu de la Barca (1-3) amb gols de Biel, Iván i Alberto. Els colomencs han tingut el domini de la pilota durant tot el partit davant un rival que s’ha situat en mitja pista. Tot i les 48 finalitzacions, en aquest partit els ha faltat gol, ser més precisos en les definicions i calma per decidir. El rival ha fet el gol de l’empat en una jugada amb mala sort i a partir d’aquest moment els visitants han continuat treballant fins aconseguir el definitiu 1-3.

El benjamí ha sumat els tres primers punts de la temporada després de guanyar al Ràpid Santa Coloma per 3-0. Leo, Raúl i Arnau han estat els golejadors d’un partit on l’equip ha demostrat tota la feina feta durant la pretemporada. Els tres gols han arribat en una primera part molt bona en la qual, tot i els nervis, els jugadors colomencs han mostrat el seu joc.

El minibenjamí no ha pogut sumar en el debut de Lliga davant la Floresta (4-5). Gerard, Joao, Joel i Asier han anotat els gols locals. En un partit on han estat superiors en tot moment, excepte en les àrees que el rival ha estat més determinant, els jugadors colomencs no han aconseguit dominar les dinàmiques. Tot i finalitzar moltes ocasions els ha faltat una major presa de decisions en els últims metres.

El prebenjamí s’ha endut la primera victòria de el curs davant el Terrassa per 3-5 amb gols d’Unai (x4) i un altre d’Iker. Els colomencs s’han avançat en el marcador molt ràpid, però el rival ha empatat després d’un gol en pròpia porta amb molt mala sort. Els visitants s’han fet amb el domini de la pilota i han tingut més ocasions, però no han estat encertats i una badada en defensa els ha costat el segon gol abans de la mitja part. A la segona part han continuat tenint opcions de gol i han aconseguit remuntar el partit per acabar amb 3-5.