26 set. 2021

Victòries del filial i el juvenil en la segona jornada

Industrias Santa Coloma B ha sumat els tres punts contra el FS Ripollet (3-2) gràcies als gols de Novo (x2) y Panés. També ha aconseguit la victòria el juvenil. Ho ha fet contra el Futsal Mataró per 7-3 amb gols d’Abra, Marcel, Adri Martinez, Viedma, Ivan Bonillo i Aleix Garcia (x2).

El juvenil aconsegueix la primera victòria de la temporada

El filial ha aconseguit la segona victòria de la Lliga en un partit molt competit davant el FS Ripollet (3-2) en el debut a casa. El conjunt rival s’ha avançat en el marcador als tres minuts de joc i no ha estat fins al final del primer temps quan els de Jorge Vargas han aconseguit anotar el gol de l’empat. A la represa Industrias ha sortit amb més seguretat i ha trencat la igualada. No obstant això, el Ripollet ha tornat a empatar a l’equador de la segona part. A falta de menys de dos minuts per al final Panés ha anotat el gol de la victòria colomenca.

A la finalització del partit el tècnic ha comentat que en aquesta jornada “ens visitava un rival molt complicat i sabíem de la dificultat del partit. En un inici no ens ha sortit res i han estat superiors a nosaltres. Poc a poc hem anat trobant el camí i ens hem endut els tres punts”. Tot i haver guanyat els dos primers duels, Vargas remarca que cal anar “partit a partit. Ara a gaudir aquesta victòria i ja a pensar en el següent”.

Per la seva banda, el juvenil ha sumat els primers tres punts de la temporada. Ho ha fet davant el Futsal Mataró a casa (7-3) en un partit en què ha hagut de remuntar un 0-3 inicial en els primers minuts. L’equip no ha abaixat els braços i abans de la mitja part ha retallat distàncies amb dos gols en llançaments de deu metres. En el segon temps els d’Edu Roca han generat moltes ocasions per donar-li la volta al marcador amb el 5-3 i amb el joc de cinc del conjunt rival han sentenciat el duel amb dos gols més.

El tècnic ha comentat que es tracta d’una “victòria molt important per ser la primera, per aixecar un 0-3 i per recuperar les bones sensacions després de la derrota a l’Hospitalet. Hem fet molt bon treball col·lectiu i ja pensem en el pròxim partit”.