08 oct. 2023

Victòries del juvenil, cadet i infantil, empat del filial i derrota de l’aleví

Industrias Santa Coloma B es va haver de conformar amb un empat en la seva visita a la pista de Les Corts (2-2) en un partit en el qual va merèixer la victòria. Els colomencs van veure com els seus dos avantatges al marcador van quedar neutralitzats a falta de pocs segons per acabar cada període. Van anotar Néstor i Joan. Per la seva part, el juvenil va liquidar en la primera part el seu duel contra Llevant Manacor (8-2). Els gols de Miki (2), Jose (2), Molist, Àlex Ferrer i Aleix Garcia li van donar els tres punts al nostre equip. Cadet i infantil van guanyar amb solvència a FS Olesa (6-2) i Les Corts UBAE (6-1) respectivament mentre que l’aleví va debutar amb derrota a casa contra Les Corts UBAE.

No li va arribar al nostre filial en realitzar un bon partit i millorar en l’aspecte defensiu per a imposar-se en el seu partit contra Les Corts Esportiu Futsal. Durant gairebé tot l’encontre sempre va anar per davant en el marcador però no va poder ampliar la seva minsa renda, tant en el primer període com en el segon, i la seva falta d’encert en atac li va acabar per passar factura. A manca de 10” per a arribar al descans i quan restaven 17” per a finalitzar el partit, amb atac de cinc, els locals van aconseguir igualar la balança i rescatar un punt.

Per part seva, el juvenil va començar amb dubtes i moltes imprecisions el seu enfrontament davant Llevant Manacor. Amb el pas dels minuts es va anar fent amb el control de l’encontre per inaugurar el marcador però un gol en pròpia porteria va equilibrar el duel. L’alt ritme del nostre equip li va permetre enfilar el camí de vestuaris amb un sòlid avantatge (6-1). En el segon temps, amb els balears jugant de cinc, al conjunt local li va tocar defensar i ho va fer amb molt d’encert cedint únicament un gol per a un parcial de 2-1.

Finalment, el cadet, líder de la seva categoria, va guanyar a FS Olesa amb gols d’Ángel, Marcos, Jan, Gaizka, Pruna i Jordi. L’infantil també va vèncer a Les Corts UBAE i també és primer a la classificació. Els golejadors van ser Xavi Molist, Eric Segu, Alex Delcan, Teo Domínguez, Adri Cano i un altre en pròpia porteria. Finalment, l’única derrota va ser de l’aleví a casa contra Les Corts UBAE.

Primera convocatòria d’entrenaments de la selecció catalana

Tornen les sessions preparatòries de Catalunya i tornen a elles diversos jugadors de la nostra entitat. Tindran lloc aquest dilluns al Pavelló Pau Ribas de Monistrol de Montserrat. La sub-16 ha citat a Thiago Partearroyo, Jan Carreño, Ángel Hernández i Jordi Bravo. I la sub-19 ha cridat a Victor Sánchez, Akim Ràfols i Jorge Ortiz.