06 febr. 2023

Victòries importants del filial, cadet i infantil

Nou cap de setmana per als nostres equips de la base en què han competit tots excepte el benjamí. Destacar la victòria del filial a casa, que es retroba amb la victòria, el femení que amplia la seva ratxa victoriosa i cadet, infantil, aleví i minibenjamí que també van sumar 3 punts.

El filial se reencuentra con la victoria en Santa Coloma

El filial va aconseguir tres punts vitals al Pavelló Nou davant la Barceloneta Futsal amb una contundent victòria per 5-0 amb gols de Ramos, Joan, Bonillo, Lacambra i un en pròpia porta.

El tècnic, Jorge Vargas, va reflectir que “l’equip segueix en línia ascendent després de disputar un partit molt complet en què vam estar bé, tant en fase ofensiva com defensiva”. L´equip sempre va tenir el marcador a favor, al descans gaudia d´un avantatge de tres gols  (3-0). Aquest resultat és molt bo “per ajudar a canviar la dinàmica on es trobava l’equip.”

Per la seva banda, el femení va aconseguir una nova victòria, aquesta vegada, al Pavelló Municipal Miquel Poblet contra el CFS Montcada per 0-4. Sandra en dues ocasions, Nair i Paula van ser les autores dels gols colomencs.

En el que suposava el primer partit de la segona volta per al femení, l’equip va jugar un gran partit en què va costar materialitzar les ocasions generades fins als darrers minuts de la primera meitat, moment en què l’equip s’avançaria al marcador. La segona part va arrencar de la mateixa manera que va finalitzar la primera, segons el tècnic, Jordi Segura “amb Industrias com a protagonista del partit, amb el control de la pilota i un rival que ocasionava perill a través de les nostres pèrdues de pilota. Finalment, el domini del joc es veuria reflectit al marcador amb el 0-4 final.

El juvenil va caure al derbi disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Barça per 4-2, Akim i Aleix Molist van ser els autors dels gols.

L’equip va pagar una primera meitat erràtica, en què l’equip rival va aprofitar a la perfecció les imprecisions defensives per establir el 4-0 al marcador en finalitzar el primer temps. Tot i això, el tècnic, Miguel Ángel Tabarés, ha destacat “el gran treball del juvenil durant tota la segona meitat, en què millorem gràcies a la consistència defensiva i vam poder generar moltes situacions de perill”. Tot i la notable millora, Industrias només va poder anotar dues dianes per retallar distàncies al marcador i establir el 4-2 definitiu.

Pel que fa al cadet, va sumar tres punts vitals (2-3) després de remuntar un marcador inicial desfavorable davant Penya Esplugues al Pavelló Municipal Nou Can Vidalet. L’infantil també va remuntar a domicili (4-5) contra el Futsal Arenys al CEM Fons de les Creus. L’aleví també va vèncer lluny de Santa Coloma per la mínima (1-2) contra el Palau Solità i Plegamans.

Finalment, el minibenjamí va superar el F.S. Ripollet a domicili al Pavelló Municipal Joan Creus Annex.