17 set. 2017

Victòries per al filial (9-3) i juvenil (2-4)

Dues victòries en aquesta segona jornada de competició per al nostre filial i juvenil. Catgas Energia B ho va aconseguir en el seu debut a casa davant l’Escola Pia de Sabadell (9-3) amb 4 gols d’Hinojosa mentre que el juvenil ho va fer en la seva primera sortida a la pista de l’ AE Bellsport (3-4).

Tot és més fàcil quan tot just començar ja es guanya 1-0. Això és el que va haver de pensar l’equip de Victor Delgado ahir quan des del servei inicial ja havia aconseguit perforar la porteria contrària. Un contraatac va permetre ampliar la diferència a dos gols. No obstant això aquest començament de partit no va ser determinant. La reacció de l’Escola Pia va obtenir premi amb l’empat als 5 minuts. I per tant, s’ha de tornar a començar. Una vegada Catgas Energia B es va assentar va aconseguir dominar per complet el primer temps i marxar-se al descans amb un resultat molt favorable, 5-2.

En el segon període la pressió del rival va ser ràpidament contrarestada a través d’un sisè gol en una jugada d’estratègia. Amb l’encontre controlat i a 8 minuts per al final, Escola Pia amb l’atac de cinc fer el tercer. No obstant això no va haver-hi més opcions perquè els colomencs van ampliar el marcador fins al 9-3 definitiu. Els gols els van anotar Hinojosa (4), Marc Enric (2), Roger, Paco i pp.

Per la seva banda el juvenil va ser de menys a més a L’Hospitalet de Llobregat. La primera meitat dels de José Luis Cala va ser decebedora. Sense mobilitat, amb moltes imprecisions, poca actitud i intensitat, Catgas Energia es va marxar  als vestidors amb un 2-1 desfavorable.

En la segona part una millora considerable en tots aquests aspectes va permetre capgirar el marcador (2-4). No obstant això un gol de penal i cinc faltes d’equip van condemnar als colomencs a patir fins al final per sumar els tres punts. Els gols van ser obra d’Abdel (2) i Xavi (2).