22 nov. 2021

Vuit equips de la base aconsegueixen la victòria

Els equips de la base han signat un gran cap de setmana: tots, excepte el prebenjamí, han sumat els tres punts aquesta jornada.

L’aleví aconsegueix una nova victòria a casa

El filial ha sumat els tres punts davant de Ye Faki (9-3) gràcies als gols d’Adri (x2), Abde (x2), Laca (x2), Marco, Novo i un altre en pròpia porta. Tot i una primera part molt igualada i del 2-1 al descans, al segon temps els pupils de Jorge Vargas han estat superiors i han marcat ràpid el tercer i quart gol. Això ha provocat que el rival desconnectés del partit. En canvi, els locals han enviat tres pilotes al pal i han tingut ocasions clares de gol abans de situar el definitiu 9-3 al marcador. El tècnic ha explicat que estan “molt contents amb el partit de l’equip. Estem molt forts a casa i ara la nostra assignatura pendent és millorar a domicili, ja que en les dues darreres jornades han estat derrotes voluminoses. Confiem a solucionar aquesta dinàmica aquest cap de setmana”.

El femení continua invicte després de guanyar davant el Sant Cugat, el segon classificat, per 5-7 amb gols de Paula (x2), Julia, Nair, Claudia i Sandra (x2). Les de Jordi Segura han aconseguit avançar-se al primer minut de joc, però les rivals han empatat en una jugada d’estratègia. Les locals han demostrat un joc més directe i les visitants han sabut aguantar bé en defensa i aprofitar les ocasions per marxar al descans amb el 2-4 favorable. A l’inici d’un segon temps molt intens i amb molt de contacte, el rival ha retallat distàncies amb el tercer gol. Quan restaven sis minuts per al final, les colomenques han situat el 3-5 i a partir d’aquest moment han tornat a desplegar el seu joc. Mancant 1’30” i amb el 4-6, les locals han patit una expulsió i han comès la sisena falta, una situació que les nostres jugadores han aprofitat. El Sant Cugat ha tancat el marcador amb un gol en els darrers segons. El tècnic ha destacat que és una victòria important “en una de les pistes més complicades de la categoria i davant d’un rival directe que ens permet seguir estant en primera posició”.

El juvenil també ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana davant d’un rival directe que els permet acostar-se a la part alta de la classificació. Ho ha fet davant Les Corts per 6-1 amb gols de Marcel, Viedma, Marc Barriga, Dani González, Boni i Feijoo. La intensitat defensiva ha estat la clau per dominar els 40 minuts de partit, a més de l’efectivitat de cara a porteria.

El cadet ha superat al Sant Cugat (7-3) gràcies als gols d’Aleix (x3), Biel, Xavier, Julen Cepeda i Julen Coleto. En un partit on han anat de menys a més, els colomencs s’han avançat al primer minut en una bona acció d’estratègia. El rival, amb les idees clares i en una bona transició, ha empatat abans del segon gol d’Aleix Molist. A causa d’una expulsió per doble groga de Miquel, Industrias ha encaixat el 2-2 en inferioritat, però l’equip no ha abaixat el ritme i ha aconseguit situar el 3-2 abans del descans, obra també d’Aleix. En una segona part més intensa, els locals han aconseguit imposar-se amb gols de Biel, Xavi, Cepeda i Coleto.

Victòria també de l’infantil davant de l’Hospitalet Bellsport per 7-1 amb gols d’Àngel (x3), Alexis, Arnau Sánchez, Arnau Moreno i Marcos. Industrias ha començat el partit amb molta intensitat i bon joc de pilota i, tot i encaixar el 0-1, l’equip no s’ha ensorrat i ha continuat jugant al mateix nivell fins a marcar el gol de l’empat i el 2-1 abans del descans. A la segona part, els nostres jugadors han dominat en joc i ocasions fins a situar el definitiu 7-1. Del partit ha destacat el debut d’Enrique, porter de l’aleví.

L’aleví ha sumat els tres punts davant de Martorell (6-2). Alberto (x2), Iván (x2), Xavi i Adri han estat els golejadors colomencs. El resultat no reflecteix el que s’ha vist a la pista, ja que quan faltaven set minuts per al final Industrias perdia 1-2. A la primera part els nostres jugadors han estat bé en el joc amb pilota, però els ha faltat decidir correctament en els darrers metres. Han estat capaços d’avançar-se al marcador i generar ocasions, però el rival ha fet l’empat quan restaven 20 segons per al descans i s’ha avançat en els primers compassos de la represa. A partir d’aquest moment els d’Eric Sales han tingut minuts de dubtes, però finalment han aconseguit agafar un bon ritme per remuntar. El tècnic ha comentat que ha estat un partit “on hem hagut de treballar i que ha de servir com a toc datenció que no es guanya fàcilment. Hem de seguir treballant amb el mateix sacrifici i esforç cada jornada” i ha destacat “la participació dels jugadors de primer any, que ha estat molt bona i gràcies a ells hem guanyat aquest duel”.

El benjamí s’ha endut la victòria contra Ràpid Santa Coloma per 1-11 amb gols d’Oliver, Yon (x5), Leo (x2), Raul, Arnau i Martí. Els de Clàudia Rio s’han avançat al marcador al primer minut i, tenint molt clar el que havien de fer, han mostrat el seu joc aconseguint marxar al descans amb un favorable 1-5. Al segon temps han continuat ampliant distàncies fins al definitiu 1-11, sent Yon el màxim golejador del partit. L’entrenadora ha destacat que els seus jugadors “estan demostrant que s’està assimilant tot allò que es treballa, traslladant la feina del dia a dia al partit del cap de setmana”.

El minibenjamí ha golejat davant el Floresta (2-11). Els autors dels gols han estat Joao (x2), Joel (x4) i Asier (x5). Els colomencs han fet un partit molt seriós des del primer minut fins a l’últim i això s’ha vist reflectit en el resultat final.

El prebenjamí no ha pogut sumar davant el Terrassa (3-4). Unai (x2) i Max han estat els golejadors colomencs. A la primera part, els locals han jugat ordenats i amb bona intensitat, però a la segona els ha faltat materialitzar les ocasions que han tingut. A la recta final del partit han aconseguit situar el 3-4 i han tingut oportunitats per fer l’empat, però no han estat capaços.