Bienvenida

Estimats socis i sòcies, aficionats tots

 

Com cada temporada renovem les nostres il·lusions amb un projecte  on volem donar un salt qualitatiu. És el moment d’un nou temps dins de la història del nostre club.

En aquest sentit cal indicar que la paciència és indispensable perquè el projecte pugui créixer i consolidar-se, i per això us demano la vostra comprensió així com el vostre suport incondicional especialment en els moments difícils que puguin aparèixer, perquè en aquells moments és quan el suport es fa més necessari, gràcies avançades.

També és important i no cal oblidar que som el club degà del futbol sala estatal i l’equip d’una ciutat considerada el bressol del futbol sala i volem seguir sent un referent de l’esport del nostre país. Hem de tenir present que entre tots hem estat capaços de situar Santa Coloma al mapa del futbol sala mundial i europeu, i ens hem donat a conèixer en totes les latituds, i sempre donant un exemple de professionalitat, i esportivitat tant dins com a fora de les pistes, i sempre amb el nostre carisma d’equip lluitador que representa sens dubte l’esperit de la nostra ciutat i forma part dels nostres principis i valors.

Afegir també que no volem renunciar a les nostres arrels ni tampoc a una de les nostres senyes d’identitat, el nostre segell de sempre, és a dir, el nostre planter, i ja sabeu que ho he dit moltes vegades i no em cansaré de repetir-ho, “a FS Garcia formem persones per formar millors esportistes”, i aquesta tasca és fonamental passant per davant dels resultats, guanyar si.., però, no a qualsevol preu.

En aquest sentit mai estarem prou agraïts amb els que fan possible que tot això sigui una realitat, doncs és la principal raó de ser del club i el seu principal motor, de fet, és l’essència de FS Garcia i la que garanteix el seu futur social i esportiu.

No vull finalitzar aquesta benvinguda sense donar les gràcies als nostres patrocinadors, grans i petits, -sense ells tot seria més complicat- , la seva col·laboració és fonamental per el funcionament de la nostra entitat i fer més sòlid el nostre projecte.

També agrair les implicacions de les diferents institucions, com la Federació Catalana de Futbol Sala, la Liga Nacional de Futbol Sala, i també especialment a l’Ajuntament de Santa Coloma.

Sense més, us encoratjo a continuar formant part d’aquesta família, a gaudir dels nostres èxits  i a fer possible el nostre dia a dia. Junts serem més forts i junts arribarem més lluny, i recordeu tots som un!.

 

Força Industrias Santa Coloma!

Vicenç Garcia
President FS Garcia

 

 

Más información

#ADNIndustrias

Canal Youtube

Agenda base

Los partidos de nuestros equipos formativos 

PATROCINADORES